Nyheder

Tilbud lige NU

Luftluft-varmepumper fra HAIER - sommersalg indtil 31.08.2014

Haier HSU-09RS03/R2 pris kun kr. 13.995.- incl moms og standardmontage

Haier HSU-12RS03/R2  pris kun kr. 14.995.- incl moms og standardmontage

 

 

 

Få et Bolig/energitjek

 

Få styr på din boligs energiforbrug med en energivejleder fra KlimaEnergi4U. Der er masser af penge at spare!

 

Kom godt i gang med at energiforbedre din bolig

 

Med et bolig/energitjek får du helt konkret at vide, hvilke energibesparelser, der kan svare sig at gennemføre i netop din bolig. Vi gennemgår dit varmeanlæg, ser på isoleringen, tjekker dine vinduer, får et overblik over dit elforbrug, vi termofotograferer og finder utæthederne og meget andet.  Og vi sørger for du får en rapport med billeder samt kommentarer og at det alt sammen bliver sammenfattet i en konklusion, der nøje anviser dig løsningerne på at få nedsat dit energiforbrug – ligeledes er der priser på hvad det koster – tilbabegtalingstid samt evt mulighed for tilskud/fradrag.

 

Hvad er et boligenergitjek?

 

Et boligenergitjek begynder med, at vi gennemgår tallene for både el- og varmeforbrug. Efter at have gennemgået din bolig laver vi foreløbige beregninger, der viser, hvor det bedst kan betale sig at sætte ind. Og vi giver nogle bud på, hvordan det håndværksmæssigt bedst kan gøres. Har du et energimærke, vil vi gerne have det i kopi ved vores besøg.

·               Rundt i huset:
Vi går grundigt til værks og ser energi, komfort og økonomi i en sammenhæng: Når vi for eksempel gennemgår badeværelset, kigger vi både på ventilation, gulvkomfort, varmeforsyning, sorte pletter på vindueskarmen, utæt cisterne, vandbesparende bruser og energieffektive alternativer til den strømkrævende halogenbelysning over spejlet.

·               Varighed:
Et energitjek tager typisk 1-1½ time, og vi vil ogå gerne have hvis du selv har skrevet notater ned som du mener vi skal se på. Derudover fremsender vi bagefter hovedpunkterne i en konklussion. Her får du også de relevante links og henvisninger, du skal bruge for at komme videre i forløbet.

·               Resultat:
Resultatet bliver, at du får et overblik over i hvilken rækkefølge, du skal sætte tingene i gang, og hvor meget du kan forvente at spare på dit energiforbrug. Der er ligeledes ansl priser på hvad investeringerne koster og vi kan ligeledes tilbyde at få tingene udført sammen med vores netværk af håndværkere.

·               Pris:
2.495,- kr inkl. moms og rapport