• F1
  • F2
  • F3
  • F4
  • F6
  • F7
  • F8
  • F9
  • F10
  • F11
  • F12

Velkommen

 

Tænk Energi

Hvordan kan du forbedre din bolig på en energirigtig måde.

Energirigtig forbedring giver sundere indeklima bedre kom-fort samt lavere varme/elregning

Køb et BoligEnergiTjek med termofotografering og få over-blik over hvordan du forbedrer din bolig på den mest energirig-tige måde.

BoligEnergi-tjek med termofotografering samt  rapport koster kun kr. 2.495.- incl moms

Kan fradrages under BoligJobOrdningen.

Hvad får jeg hvis jeg bestiller et BoligEnergitjek ??

Vi gennemgår huset udvendigt og indvendigt samt termofotograferer for at finde utætheder – hvor varme kommer ud eller hvor kulde kommer ind.

Er huset hulmursisoleret – er isoleringen stadig tilstrækkelig. Er murværket tæt ?

Er der tæt omkring vinduer – hvordan er vinduernes tilstand – hvad med glasset ?

Er taget tæt ?

Vi lokaliserer evt varmetab, utætheder og fugtproblemer – måske er der efterisoleret – men det trækker under isoleringen -  dette kan ikke ses med det blotte øje.

Hvad med varmeanlægget – findes der alternativer der er bedre og billigere eller blot et godt supplement.

Vi har ideerne og forslagene.

Vi kommer med forslag til forbedringer  - vi finder priser -  tilbagebetalingstid samt evt finanseiringsforslag og vedleder omkring fradrags- samt tilskuds-muligheder.

Vi har stort netværk af håndværkere der kan udføre opgaverne.

Husk – besparelsen betaler  investeringen og ofter giver den overskud.

Glem ikke du stadig kan benytte BoligJobFradraget indtil 31.12.2014

Ligesom vi er behjælpelig med at fremskaffe dig evt. Co2-tilskud.

Et BoligEnergi-tjek er godt værktøj for såvel boligsælger som –køber.

Du får en rapport med 15-20 termofotoes – kommentarer samt forslag til evt forbedringer – priser – besparelsespotentiale – finansiering – tilskud/fradrags-muligheder mm -  så du er klædt godt på.

Vi tilbyder rådgivning samt udfører  entreprise indenfor alle formerfor energi og miljørigtig ombygning og renovering.

 Invester dine penge der hvor du har den hurtigste tilbagebetalingstid og den bedste forrentning – så får du også råd til de andre og sjovere ting.

Hvem kunne ikke tænke sig at blive fri og uafhængig – være selvforsynende i både el og varme samt delvis indenfor vand også. Dette er nu muligt og med en særdeles fornuftig tilbagebetalingstid.

Invester i solceller – varmepumpe eller regnvandsgenbrug og samtidigt  støtter eller giver du et bidrag til Afrika (Gambia/Senegal) – for hver gang vi omsætter for kr. 100.000.- giver vi et 195w solcellepanel til Afrika.

 

Bolig/EnergiTjek  
Termofotografering  
Efterisolering/Facadeisolering  
Varmegenvinding  
Varmeinstallation - udskiftning  
Solvarme til opvarmning og varmt vand  
Solceller til elproduktion  
Varmepumper - luft - jord - poolopvarmning  
Regnvandsudnyttelse  
Finansieringstilbud/tilskudsbregning  
Tagrens/maling - facaderens - algebehandling  
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRATIS LED-BELYSNING til alle - ja du læste rigtigt...
Netop nu tilbyder vi GRATIS LED-belysning til alle.
Det eneste krav der er - du har minimum 5 produkter der kan skiftes.

Du har et forbrug på ikke under 1500 timer pr enhed årligt (4 tim dagligt).
Du skifter enhederne - vi leverer.
Du betaler det samme i el som i dag på disse enheder -  de næste 3 år - derefter overgår LED-belysningen samt besparelsen til dig uden andre udgifter.
Produkter der tilbydes - er alm pærer med stor og lille fatning - lysstofrør i forskellige længder, GU10 halogenpærer, G4/G9 halogenspots, MR11/MR16 -  vi har også udendørspærer samt andre specialprodukter - gadebelysning mm.
  

 

Danskerne vil have håndværkerfradrag, før det forsvinder

 

Regeringens vækstplan nævnte intet om BoligJobordningen, og det har øget interessen for håndværkerfradraget markant, fordi det ser ud til at forsvinde ved årsskiftet. Det er en god idé at gå i gang nu, hvis du har renoveringsplaner, råder byggebranchen.

Hvis du skal have del i håndværkerfradraget, skal arbejdet være udført i år og betalt inden 1. marts 2015

Meget tyder på, at håndværkerfradraget er historie til nytår, fordi det ikke var en del af regeringens vækstplan, og det har fået mange danskere til at skynde sig i gang med deres byggeplaner for at få gjort brug af fradragsmuligheden.

Der har derfor siden  været 60 procent flere efterspørgsler på håndværksarbejde fra den 18. til den 29. juni 2014 – lige efter, at regeringen og Venstre blev enige om vækstplanen - i forhold til samme periode sidste år.

Og stigningen skyldes især, at BoligJobordningen ser ud til at slutte ved årsskiftet, vurderes det. 

BoligJobordning slutter formentlig til nytår

BoligJobordningen udløber ved årsskiftet, med mindre et politisk flertal beslutter at videreføre den. Regeringen har ingen planer om at fortsætte med håndværkerfra-draget, ”fordi vi bruger rigtig mange af skatteborgernes penge på ting, som under alle omstændigheder ville være blevet gjort ude i hjemmene”, som statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) konstaterede, da hun præsenterede vækstplanen.

Venstre og De Konservative vil gerne forlænge BoligJobordningen, mens SF i maj 2014 meldte ud, at partiet gerne vil forlænge ordningen, men i en anden udgave, hvor den kan sætte mere gang i større energirenoveringer af huse.

God idé at starte tidligt, hvis du vil have håndværkerfradrag

Hvis du skal have del i håndværkerfradraget for 2014, skal arbejdet – som reglerne er nu – være udført i år og betalt inden 1. marts 2015.

Flere i byggebranchen varsler, at det kan blive svært at få fat i håndværkere i ok-tober, november og december lige op til BoligJobordningens ophør. Og derfor er det en god idé at gå i gang med planlægningen nu, hvis du har planer om at reno-vere dit hus og vil have del i fradraget.

En dansker i en gennemsnitlig kommune kan spare ca. 5.700 kr. med håndværker-fradraget.

KlimaEnergi4U aps kan stadig formidle opgaverne løst inden udløb – men vent ikke for længe.

Huse med solceller opnår højere priser

Nyhed   2014-08-12 14:18 CEST

En ny landsdækkende undersøgelse fra ejendomsmæglerkæden EDC viser, at solceller gennemsnitligt forøger husets pris med lidt mere end 3 pct. For et gennemsnitshus svarer det til 54.000 kr. eller cirka halvdelen af den pris, anlægget koster at installere.

Som ejer af et hus med solceller kan man først og fremmest glæde sig over en lavere elregning men også, at man ved at udnytte solens kraft er med til at tage aktivt vare på miljøet. Et solcelleanlæg er en investering, der koster mellem 80-100.000 kr. Med lån og afdrag vil disse penge som regel være tjent hjem efter 10-15 år, hvorefter man som boligejer kan glæde sig til en årrække med gratis strøm i dagtimerne og store besparelser på husholdningsbudgettet. Samtidig kan den solcellestrøm, man ikke udnytter i sin egen husholdning, sælges videre til el-nettet.

I dag har næsten 100.000 danske boligejere monteret solceller på deres huse. EDC’s undersøgelse tager udgangspunkt i det ganske almindelige parcelhus, med et solcelleanlæg fra 2012, med en kapacitet mellem 6 og 7 kWh og til en anlægspris omkring 100.000 kr.
Ifølge undersøgelsen vil et solcelleanlæg i gennemsnit tilføre huset en værdistigning på godt 3 pct. eller 54.000 kr. Det betyder, at man som sælger kan forvente at få ca. halvdelen af solcelleanlæggets pris tilbage, når huset skal sælges. 
- Undersøgelsen viser altså, at man ikke skal sætte solceller på sit hus alene med det formål at forøge husets værdi i forbindelse med et salg. Man skal gøre det for at spare på elregningen, og fordi man synes, det er spændende, at man ved naturens kraft selv kan bidrage til energiforsyningen, siger EDC’s kommunikationschef, Jan Nordmann.

Værdistigningen på 3 pct. dækker dog over en lang række individuelle forskelle, man kan finde fra hus til hus, hvor fortjenesten nogle steder er højere end 3 pct. og andre steder er lavere. 

Hos EnergiMidt kan man mærke, at mange kunder tænker et godt stykke frem i tiden, når de overvejer solceller.
- En del af vores kunder tænker også et eventuelt fremtidigt salg ind i deres købsbeslutning omkring solceller, og så er det jo positivt, at EDC’s undersøgelse viser, at huse med solceller opnår en højere salgspris, end de ville uden solcellerne, siger Jørgen Due Thomsen, forretningschef hos EnergiMidt.

I disse dage går mange af landets husejere og venter på, at en ny pulje til solceller frigives. Med den nye pulje vil boligejere, der videresælger overskydende energi til el-nettet, få forhøjet fortjenesten og kan dermed hente investeringen hurtigere hjem.